Ik ben Esther Bakker, een enthousiast en energiek persoon met een passie voor sport en bewegen. Met deze passie inspireer en motiveer ik mensen graag om het beste uit zichzelf te halen op een actieve manier.

In mijn jeugd heb ik fanatiek aan jazzballet gedaan en veel opgetreden. Na mijn studie Vrijetijdsmanagement heb ik de opleiding Aerobictrainer bij de KNGU gevolgd. Naast mijn kantoorbaan gaf ik in de avonduren sportlessen (aerobics, steps, bodyshape, tai bo) en daar haalde ik veel voldoening uit, zowel fysiek als mentaal.

In 2012 heb ik de opleiding Fitnesstrainer A afgerond en ben ik ook begonnen met hardlopen. Tijdens het hardlopen ontdekte ik hoe fijn het is om buiten te sporten; heerlijk in de frisse buitenlucht met iedere training een ander landschap en andere weersomstandigheden. In 2013 ben ik gestart met een bootcamp training op de Vooroever.

Omdat ik meer behoefte had aan verdieping en kennis en ook meer vraag kreeg voor persoonlijke begeleiding en het behalen van doelen ben ik in oktober 2016 gestart met de NASM Personal Trainer opleiding. In het voorjaar van 2017 heb ik mijn diploma behaald en ben ik gestart met de wandelbootcamp in Medemblik. Dit is een groot succes! De trainingen zijn inmiddels uitgegroeid tot 9 trainingen per week: 2 uur bootcamp, 5 uur wandelbootcamp en  2 uur 60+ wandelbootcamp.

Aan de bak met Esther