Aan de bak met Esther organiseert naast de trainingen ook andere activiteiten voor ‘Aan de bak’-leden. Houd de agenda hieronder in de gaten! Meld je aan via een Whatsappje.

2024
feb-apr
50-DAGEN CHALLENGE
Gezonder en bewuster eten en bewegen. Een uitdagend programma met beweeg- en voedingschallenges. 50 dagen lang geen koek, snoep, chips en alcohol. 8 extra circuittrainingen op donderdagavond. Wekelijks een nieuwe mini beweeg-/voedingschallenge.
jan 07
VROEGE VOGELWANDELING
Op zondag 7 januari is de jaarlijkse Vroeg vogelwandeling met aansluitend een heerlijk ontbijtje in kasteel Radboud. Na het ontbijt is het mogelijk om aan te sluiten voor een rondleiding door het kasteel. We starten om 07.15 vanaf kasteel Radboud en maken een wandeling van ruim 13 kilometer. Rond 09.45 zijn we terug bij het kasteel voor het ontbijt.
2023
nov 04
ROEICLINIC

Tijdens de roeiclinic krijg je uitleg over de theorie, daarna ga je met z'n 3-en of 4-en (met instructeur) het water op. Er wordt geroeid vanuit Onderdijk over de Grote Vliet. We starten om 13.00 uur, het duurt tot ongeveer 14.30/15.00 uur.

sep 22
BOOTCAMPEN OP HET WAD

Op het wad werken we een Bootcamp programma af waar kracht en conditietrainingen elkaar afwisselen. We werken richting de waterlijn en weer terug naar de dijk. Het gedeelte dichtbij de dijk geeft een extra dimensie door het 'wegzakken' in de prut. Bootcampen in een unieke en inspirerende omgeving, een beleving!

juli 16
DRAKENBOOTRACE

Van 12.00-17.30 uur meedoen met een team met de Drakenbootrace in de Oosterhaven van Medemblik.

juni 23
MIDZOMERNACHTWANDELING

We vieren het begin van de zomer met een midzomernachtwandeling met schuitentocht. We starten om 19.00 uur vanaf het Emmapark en maken een wandeling naar Oostwoud. Daar stappen we op de schuiten en varen we, onder het genot van een borreltje en een hapje, via een toeristische route weer terug naar Medemblik.

mei 27
OUDER-KIND BOOTCAMP

Samen met je zoon/dochter/neefje/ nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zandspelletjes, rennen, springen, push ups, etc.... samen in beweging! Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, samen met één ouder/opa/oma.

mei 12
DUINTRAINING 60+

Heerlijke training in de duinen met aansluitend een lunch.

januari 08
VROEGE VOGELWANDELING

Begin het nieuwe jaar goed met een vroege vogelwandeling! We starten om 08.00 aan de mooie route van 6,5 km door Hauwert en het Egboetswater. Aansluitend een ontbijt in Robachers Watermolen.

januari 22
VROEGE VOGELWANDELING

Begin het nieuwe jaar goed met een vroege vogelwandeling! We starten de stevige wandeling om 07.15 uur. Een mooie route van 12 km door Hauwert, Oostwoud en het Egboetswater. Aansluitend een ontbijt in Robachers Watermolen.

2022
september 01
SUPPEN

Suppen in de vroege ochtend! Geniet tijdens de leuke route van de mooie zonsopgang.

juli 09
OUDER-KIND BOOTCAMP

Samen met je zoon/dochter/neefje/ nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zandspelletjes, rennen, springen, push ups, etc.... samen in beweging! Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, samen met één ouder/opa/oma.

juni 24
MIDZOMERNACHTWANDELING

We vieren het begin van de zomer met een midzomernachtwandeling met schuitentocht. We starten om 19.00 uur vanaf het Emmapark en maken een wandeling naar Wervershoof. Daar stappen we op de schuiten en varen we, onder het genot van een borreltje en een hapje, via een toeristische route weer terug naar Medemblik.

mei 07
ZWEMMEN

Wil je graag borstcrawl zwemmen maar heb je nog nooit de techniek geleerd of krijg je deze niet onder controle? Doe dan mee met deze les! Je maakt een begin met het leren van de juiste techniek.