Aan de bak met Esther organiseert naast de trainingen ook andere activiteiten. Houd de agenda hieronder in de gaten!

Agenda
2022
oktober 15
OUDER-KIND BOOTCAMP
Samen aan de bak met je zoon/dochter/neefje/nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zandspelletjes, rennen, springen, push-ups... samen in beweging! Zaterdagochtend van 10.30 - 11.45 uur, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (lagere school), samen met één ouder.
september 01
SUPPEN
We maken een mooie SUP-tocht richting het Egboetswater. Ervaring is niet nodig, je krijgt instructie. We verzamelen om 18.45 uur. We SUPPEN tot ongeveer 21.00 uur, daarna drinken we nog gezellig een drankje met elkaar.
juli 9
OUDER-KIND BOOTCAMP
Samen met je zoon/dochter/neefje/nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zand- en waterspelletjes, rennen, springen, push-ups... samen in beweging! Zaterdagochtend van 10.30 - 11.30 uur, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (lagere school), samen met één ouder.
juni 24
MIDZOMERNACHT WANDELING MET SCHUITENTOCHT
We vieren het begin van de zomer met een midzomernachtwandeling. De dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is. Start: 19.00 uur vanaf het Emmapark. Wandeling naar Wervershoof en met schuiten varen we weer terug naar Medemblik.
mei 14
ZWEMMEN: BORSTCRAWL INTRODUCTIELES

Wil je graag borstcrawl zwemmen, maar heb je nog nooit de techniek geleerd of krijg je deze niet onder controle? Doe dan mee met deze les! Tijdens de les maak je een begin met het aanleren van de juiste techniek.

maart 13
VROEGE VOGEL WANDELING (VOL)

7.30 uur vertrek vanaf oorlogsmuseum. Vanaf daar vertrekken we met echte WO II trucks naar Twisk en wandelen we de zonsopkomst tegemoet. Aansluitend een ontbijt en mogelijk een rondleiding in het museum.

2021
november 14
ROEICLINIC (VOL)

Tijdens de roeiclinici krijg je uitleg over de theorie, daarna ga je met z'n 3-en of 4-en (met instructeur) de Grote Vliet op.

oktober 31
URBAN TRAIL SERIES AMSTERDAM (VOL)
september 25
OUDER-KIND BOOTCAMP! (VOL)

Zaterdag 25 september van 10.30 tot 11.30 uur; Parkeerterrein voor Watersportvereniging Bestevaer; voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar samen met één ouder; 10 euro per ouder-kind