Aan de bak met Esther organiseert naast de trainingen ook andere activiteiten voor ‘Aan de bak’-leden. Houd de agenda hieronder in de gaten! Meld je aan via een Whatsappje.

Agenda
2023
januari 22
VROEGE VOGELWANDELING - 12 km

Een wandeling door Hauwert, Oostwoud en het Egboetswater. Met aansluitend een welverdiend ontbijt bij Robacher's Watermolen. Verzamelen om 07.15 uur.

januari 8
VROEGE VOGELWANDELING - 6.5 km

Een wandeling door Hauwert en het Egboetswater. Met aansluitend een welverdiend ontbijt bij Robacher's Watermolen. Verzamelen om 08.00 uur.

2022
oktober 15
OUDER-KIND BOOTCAMP

Samen aan de bak met je zoon/dochter/neefje/nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zandspelletjes, rennen, springen, push-ups... samen in beweging! Zaterdagochtend van 10.30 - 11.45 uur, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (lagere school), samen met één ouder.

september 01
SUPPEN

We maken een mooie SUP-tocht richting het Egboetswater. Ervaring is niet nodig, je krijgt instructie. We verzamelen om 18.45 uur. We SUPPEN tot ongeveer 21.00 uur, daarna drinken we nog gezellig een drankje met elkaar.

juli 9
OUDER-KIND BOOTCAMP

Samen met je zoon/dochter/neefje/nichtje lekker buiten sporten! Touw trekken, zand- en waterspelletjes, rennen, springen, push-ups... samen in beweging! Zaterdagochtend van 10.30 - 11.30 uur, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (lagere school), samen met één ouder.

juni 24
MIDZOMERNACHT WANDELING MET SCHUITENTOCHT

We vieren het begin van de zomer met een midzomernachtwandeling. De dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is. Start: 19.00 uur vanaf het Emmapark. Wandeling naar Wervershoof en met schuiten varen we weer terug naar Medemblik.

mei 14
ZWEMMEN: BORSTCRAWL INTRODUCTIELES

Wil je graag borstcrawl zwemmen, maar heb je nog nooit de techniek geleerd of krijg je deze niet onder controle? Doe dan mee met deze les! Tijdens de les maak je een begin met het aanleren van de juiste techniek.

maart 13
VROEGE VOGEL WANDELING (VOL)

7.30 uur vertrek vanaf oorlogsmuseum. Vanaf daar vertrekken we met echte WO II trucks naar Twisk en wandelen we de zonsopkomst tegemoet. Aansluitend een ontbijt en mogelijk een rondleiding in het museum.

2021
november 11
ROEICLINIC
oktober 31
URBAN TRAIL SERIES AMSTERDAM
september 25
OUDER-KIND BOOTCAMP!