60+ wandelbootcamp (10-weekse cursus)

Op zaterdag 3 maart 2018 start ‘Aan de bak met Esther’ een 10 weekse wandelbootcamp voor 60-plussers (heren en dames). Zie je al die groepen heerlijk in de buitenlucht sporten en lijkt dit je ook leuk om te doen, maar dan met leeftijdsgenoten en aangepast op jouw niveau? Dat kan!

Tijdens de wandelbootcamp wisselen we wandelen af met diverse oefeningen; spierversterkend, balans, flexibiliteit en core. Gedurende de 10 weken wordt de intensiteit opgebouwd. Een lekkere training in een ontspannen, gezellige sfeer. De wandelbootcamp is uitermate geschikt om je conditie te onderhouden en te verbeteren, je (mentaal en fysiek) fitter te voelen, je spieren te verstevigen en je stabiliteit te vergroten.

Tijdens de training verplaatsen we ons kriskras over de Vooroever en de binnenstad van Medemblik.

Tijd

zaterdagochtend 10.15 uur

Cursusdagen

3, 10, 17, 24, 31 maart, 7, 14, 21, 28 april, 5 mei

Kosten

€ 40,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *